Vi interesserer os for det holistiske sundhedssyn med fokus på både det fysiske, psykiske og sociale.
— Mia og Fie

Vi vil hjælpe dig til at blive sundere, gladere og føle mere frihed. Vi er begge ernæringsfagligt uddannet, og vores arbejde bygger på evidensbaseret forskning, men vi formidler det i øjenhøjde, så du vil opleve det som enkelt og ligetil at leve sundere uden at føle restriktioner i hverdagen. Vores sundhedssyn tager udgangspunkt i WHO's sundhedsbegreb, hvor sundhed er en tilstand af fysisk, psykisk og socialt velvære, og ikke kun fravær af sygdom. Denne tilgang stemmer godt overens i vores arbejde, hvor vi også arbejder med mindfulness, tanker og følelser ift. mad og måltidssituationer.

Hos os er det vigtigt at brede et budskab om, at færre restriktioner ofte giver flere glæder, så hos os er intet forbudt og her er hjerterum til alle.

Da vi begge er sportsaktive, har vi en naturlig interesse i fysisk aktivitet, restitution og kost dertil, hvorfor vi gerne arbejder med atleter eller sportsudøvere, der ønsker større indsigt i og viden om korrekt kost. Dette skal ikke ses som en begrænsning for dig, der blot går i fitness et par gange om ugen eller går en tur om søndagen, for alle har brug for god mad og hvile, så vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.