Der kan være mange grunde til at opsøge en sundhedsfaglig, fx ønske om vægttab eller forbedret sportspræstation. Men der kan være mange forhindringer, som kan bremse dig på vej mod dine mål. Hos os kan man tale om alt til en vejledning, og vi er nysgerrige på at lære dig bedre at kende og hjælpe dig til at håndtere dine udfordringer.

Forløb og priser

Basisforløb - 1250 kr*

1 opstartsvejledning (ca. 60 min) og 3 opfølgningsvejledninger (ca. 30 min/stk).
Dette forløb er til dig, der har ønske om små ændringer og hjælp til, hvordan du kan nå dem.

Udvidet forløb - 1750 kr*

1 opstartsvejledning (ca. 60 min) og 5 opfølgningsvejledninger (ca. 30 min/stk).
Dette forløb er til dig, der har ønske om lidt større ændringer, og gerne vil have lidt længere tid med opfølgning og sparring.

*Tilkøb af ekstra vejledninger: 250 kr/stk

Gratis sundhedstjek
Første gang du kommer til sundhedstjek er det gratis. Opfølgende sundhedstjek koster 75 kr/stk.

Opstartsvejledning 600kr

Opfølgningsvejledning 300kr

Studerende, pensionister og personer på dagpenge/kontanthjælp får 15% rabat på alle ydelser.

Til alle forløb, både enkeltvejledninger og pakker, står vi til rådighed på mail til at besvare de mest presserende spørgsmål undervejs samt to måneder efter endt forløb, hvis der nu skulle opstå noget. 

Opstartsvejledning

Til en opstartsvejledning hos os, vil vi gerne høre mere om dine tanker og mål med vejledningen, din hverdag og dine handlemønstre. Den første vejledning er lidt længere end resten, da vi her dykker ned i dine tanker og følelser bag de handlemønstre, som du gerne vil ændre. Med den tilgang, har vi succes med at kunne ændre små ting og få store resultater.

Book tid her

Sundhedstjek

Et sundhedstjek er et lille indblik i din nuværende sundhedsstatus. Til sundhedstjekket bliver du vejet på vores Tanitavægt, hvor du kan få indsigt i bl.a. 
- Fedtprocent og -masse
- Muskelmasse
- Knoglemasse
- Basalstofskifte
- Visceral fedtmængde
Desuden kan du få målt din talje og få kort vejledning i, hvordan din sundhedsstatus eventuelt kan forbedres. Du kan også nøjes med en kort og uforpligtende snak med os, om dine tanker om en eventuel kost-, motion- eller livsstilsændring.

Book tid her

Opfølgningsvejledning

Når du kommer til opfølgning hos os, skal vi først og fremmest følge op på de mål og planer, der er blevet aftalt til den forudgående vejledningssession. Her har du mulighed for at fortælle om dine succeser og måske også fiaskoer, for det er vigtigt, at de ændringer vi aftaler, også er realistiske for dig. Det vigtigste budskab, som du skal have med til vejledning er, at vi er ikke eksperter i dit liv, det er du selv. 

Book tid her